Artvin Sel : Artvin'deki Sel ve Heyelan - Son Dakika / Artvin valisi kemal cirit, gazetecilere yaptığı açıklamada, sel ve heyelan nedeniyle il genelinde 7 ölü ve 1 kayıp olduğunu, hasar tespit çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Artvin Sel : Artvin'deki Sel ve Heyelan - Son Dakika / Artvin valisi kemal cirit, gazetecilere yaptığı açıklamada, sel ve heyelan nedeniyle il genelinde 7 ölü ve 1 kayıp olduğunu, hasar tespit çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.. 4 katlı bina çöktü, vatandaş. Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelanlara neden oldu. Son dakika artvin'de şiddetli yağış sel meydana geldi yusufeli barajı i̇nşaat şantiyesi zarar gördü 12.07.2020 turkey. Artvin, tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşadı.

Son dakika haberine göre artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelana neden oldu. Sundura mahallesinde selin tetiklediği heyelanda 4 katlı bina çöktü. Artvin'in arhavi, hopa ve borçka ilçelerini etkileyen yağış sonucunda bölgedeki dereler taştı. Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi. Artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o anları anlattı.

Visit the link below to watch it for free
Click here to watch it now : https://bit.ly/36WByIQ/

Artvin'de sel felaketi: 8 ölü, 17 yaralı - Son Dakika Haberler
Artvin'de sel felaketi: 8 ölü, 17 yaralı - Son Dakika Haberler from i.milliyet.com.tr
Özellikle metrekareye 255 kilogram yağışın düştüğü hopa ilçesinde büyük yıkım yaratan sel nedeniyle, hopa'nın rize, artvin ve. Artvin sel indir, artvin sel videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Artvin çoruh üniversitesi hopa yerleşkesi'nde de sel nedeniyle hasar oluştu. Artvin'in arhavi, hopa ve borçka ilçelerini etkileyen yağış sonucunda bölgedeki dereler taştı. İlçedeki bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı. Borçka ilçesinde derelerin taşması sonucu bazı yollar kapandı. Sağanak yağışla birlikte oluşan selin dere yatağını doldurduğu ve korkuya neden olan o anlar kameralara yansıdı. Artvin'deki bir köyde evleri su bastı, 5 araç toprak altında kaldı.

Artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, kayıp 1 çocuğun aranmasına bu sabah yeniden başlandı.

Artvin çoruh üniversitesi hopa yerleşkesi'nde de sel nedeniyle hasar oluştu. Son dakika artvin'de şiddetli yağış sel meydana geldi yusufeli barajı i̇nşaat şantiyesi zarar gördü 12.07.2020 turkey. Artvin'in borçka ilçesinde gece boyunca etkili olan şiddetli yağışlar sel ve su taşkınlarına neden oldu. Artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, kayıp 1 çocuğun aranmasına bu sabah yeniden başlandı. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin çökmesi sonucu tam 7 kişi hayatını kaybetti. Çalışmaların devam ettiği bölgede, can kaybının olmadığı bildirildi. Artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o anları anlattı. Artvin sel felaketi haberleri tüm detaylarıyla ve son dakika artvin sel felaketi gelişmeleriyle artvin artvin sel felaketi. Artvin, tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşadı. Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi. Meteoroloji'den artvin için bir uyarı daha. Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti. Özellikle metrekareye 255 kilogram yağışın düştüğü hopa ilçesinde büyük yıkım yaratan sel nedeniyle, hopa'nın rize, artvin ve.

Kılıçdaroğlu'ndan artvin'de hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı. Son dakika haberine göre artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelana neden oldu. Artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o anları anlattı. Sağanak yağışla birlikte oluşan selin dere yatağını doldurduğu ve korkuya neden olan o anlar kameralara yansıdı. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu.

Visit the link below to watch it for free
Click here to watch it now : https://bit.ly/36WByIQ/

Artvin Hopa'da sel felaketi: 7 ölü, 17 yaralı - Bursa.com
Artvin Hopa'da sel felaketi: 7 ölü, 17 yaralı - Bursa.com from www.bursa.com
Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükselirken, 1'i çocuk 3 kişi kayıp. Artvin'in hopa i̇lçesinde sel felaketi nedeniyle meydana gelen heyelanda 4 katlı binanın çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Artvin valisi kemal cirit, gazetecilere yaptığı açıklamada, sel ve heyelan nedeniyle il genelinde 7 ölü ve 1 kayıp olduğunu, hasar tespit çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi. Artvin çoruh üniversitesi hopa yerleşkesi'nde de sel nedeniyle hasar oluştu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları. 8 kişi hayatını kaybetti, 17 yaralı var. İçerisindekilerle birlikte bir otomobili sele kapıldığı, bir aracın artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o. Artvin'de sel nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti.

Artvin valisi kemal cirit, gazetecilere yaptığı açıklamada, sel ve heyelan nedeniyle il genelinde 7 ölü ve 1 kayıp olduğunu, hasar tespit çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

8 kişi hayatını kaybetti, 17 yaralı var. İlçedeki bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı. Artvin'de meydana gelen sel ve toprak kaymasının ardından hopa'da çok sayıda iş yeri ve araç sular altında kaldı. En son artvin sel felaketi haberleri anında burada. Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi. Meteoroloji'den artvin için bir uyarı daha. Artvin'de 8 kişi hayatını kaybetti orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve. Özellikle metrekareye 255 kilogram yağışın düştüğü hopa ilçesinde büyük yıkım yaratan sel nedeniyle, hopa'nın rize, artvin ve. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları. Artvin'de sel nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin çoruh üniversitesi hopa yerleşkesi'nde de sel nedeniyle hasar oluştu. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin çökmesi sonucu tam 7 kişi hayatını kaybetti.

Artvin, tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşadı. Artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelanlara neden oldu. Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Artvin'in borçka ve murgul ilçelerinde dün akşamdan bu yana etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle bazı evler sular altında kaldı.

Visit the link below to watch it for free
Click here to watch it now : https://bit.ly/36WByIQ/

Artvin'de Sel Can Aldı: 4 Ölü
Artvin'de Sel Can Aldı: 4 Ölü from www.haksozhaber.net
Artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelanlara neden oldu. Artvin'in borçka ve murgul ilçelerinde dün akşamdan bu yana etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle bazı evler sular altında kaldı. Artvin'deki bir köyde evleri su bastı, 5 araç toprak altında kaldı. Artvin'de meydana gelen sel afeti nedeniyle başbakanlık afad koordinasyonunda 31 kişilik afad. İçerisindekilerle birlikte bir otomobili sele kapıldığı, bir aracın artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin çökmesi sonucu tam 7 kişi hayatını kaybetti. + orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlarda ölenlerin sayısının sekize yükseldiğini açıkladı. Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi.

Artvin, tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşadı.

Artvin çoruh üniversitesi hopa yerleşkesi'nde de sel nedeniyle hasar oluştu. Özellikle metrekareye 255 kilogram yağışın düştüğü hopa ilçesinde büyük yıkım yaratan sel nedeniyle, hopa'nın rize, artvin ve. Artvin'de yaşanan sel felaketi nedeniyle birçok yol kapandı. Sundura mahallesinde selin tetiklediği heyelanda 4 katlı bina çöktü. Artvin'in borçka ilçesinde gece boyunca etkili olan şiddetli yağışlar sel ve su taşkınlarına neden oldu. Artvin'in arhavi, hopa ve borçka ilçelerini etkileyen yağış sonucunda bölgedeki dereler taştı. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükselirken, 1'i çocuk 3 kişi kayıp. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin çökmesi sonucu tam 7 kişi hayatını kaybetti. Artvin'de 8 kişi hayatını kaybetti orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve. 4 katlı bina çöktü, vatandaş. Artvin'de sel felaketinde 8 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk ise sel sularına kapılarak kayboldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları. Artvin'in borçka ve murgul ilçelerinde dün akşamdan bu yana etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle bazı evler sular altında kaldı.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Watch The Arbor 2011 Hd / Λούκας Γιώρκας & Stereo Mike - "Watch My Dance ... - Excerpts from dunbar's most famous play, the arbor, are performed on the streets of her hometown and at buttershaw estates, where she lived.

Brooklyn Castle 2012 Full - Brooklyn Cyclones Alums Getting into Mix, Hoping To Make ... / Watch online brooklyn castle full hd movie, brooklyn castle 2012 in full hd with english subtitle.